Πολλές επιλογές συνδρομών...

Οι συνδρομές των μελών του σωματείου μας είναι της τάξης των δέκα (10) ευρώ, είκοσι (20) και πενήντα (50). Δεν είναι όμως μόνο οι συνδρομές. Είναι και οι δωρεές προς το σωματείο, ανεξαρτήτου ποσού. Ελπίζουμε οι φίλοι οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα δωρεών να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας.

 

 

Γιατί όλα αυτά;

 

 

Ο 98,7 FM είναι επικοινωνιακό όπλο για την αγαπημένη μας ομάδα. Ένα όπλο που το υποστηρίζουν εδώ και μήνες με την εθελοντική τους εργασία παραγωγοί εκπομπών, δημοσιογράφοι, τεχνικοί κ.ά. Τα ανελαστικά όμως έξοδα του (ΔΕΗ, κόστος κεραίας, ΟΤΕ κ.λπ.) έτρεχαν και εξακολουθούν να τρέχουν και καθιστούσαν αμφίβολη τη συνέχιση της ραδιοφωνικής του ζωής. Η ομάδα δράσης για την επαναλειτουργία του ραδιοφώνου από την πρώτη στιγμή όρισε το οικονομικό της πλάνο βιωσιμότητας του.

 

Το σχέδιο της απλό και ταυτόχρονα επαναστατικό, αντάξιο του DNA του αρειανού. Κοντά στις εμπορικές διαφημίσεις και χορηγίες (οι οποίες έχουν υποστεί βέβαια μεγάλη μείωση λόγω της κρίσης) που εισπράττει ο σταθμός να υπάρχει και μια σταθερή χρηματοδότηση του 98,7 FM από τους ακροατές του σταθμού ώστε να εκπέμπει απρόσκοπτα.

 

Η ίδρυση σωματείου στο οποίο τα μέλη θα συνδράμουν κάθε μήνα-ανάλογα με την εκάστοτε δυνατότητα τους το πιο καθοριστικό βήμα υλοποίησης του σχεδίου. Με τα χρήματα των μελών του σωματείου θα μπορεί το ραδιόφωνο της συντροφιάς μας, της ψυχαγωγίας μας, της γνώμης και γνώσης μας να είναι στον «αέρα». Βέβαια κοντά σ΄όλα αυτά το σχέδιο προέβλεπε, και ήδη υλοποιείται, να προσθέσουμε και άλλο εθελοντισμό (π.χ. στην εξεύρεση πρόσθετων διαφημίσεων, στους παραγωγούς εκπομπών κ.ά.).

 

Αρχή όλων μας είναι να σεβαστούμε το δημοσιογραφικό χαρακτήρα του σταθμού, να λειτουργούμε με βάση τους κανόνες δεοντολογίας και να καταφέρουμε στο εγγύς μέλλον το ραδιόφωνο να είναι βιώσιμο από τα έσοδα του. Φίλε ακροατή, φίλε του Άρη ζητάμε τη συνδρομή σου, ζητάμε την αγάπη σου για τον σταθμό γιατί πίσω απ΄όλα αυτά υπάρχει ένα μόνο πράγμα για όλους μας: η λατρεία μας για τον Άρη.

 

 

Αυτονόητα τέλος τα ακόλουθα:

 

 

Ανεξάρτητα από το ύψος της συμμετοχής με την κατάθεση της συνδρομής μας όλοι είμαστε ισότιμα μέλη του σωματείου και συμμετέχουμε στις διαδικασίες του. Η οικονομική διαχείριση των συνδρομών υπακούει στους κανόνες της πλήρους διαφάνειας και ο έλεγχος των πεπραγμένων είναι πράξη καθημερινή.

 

Επιστροφή...

Σας ευχαριστούμε για την συμπαράσταση στον αγώνα να κρατήσουμε το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΩΝ ΑΡΕΙΑΝΩΝ ΖΩΝΤΑΝΟ.

ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

Το πιστέψαμε όλοι!!

 

Καταφέραμε σε λίγους μόλις μήνες να φθάσουμε την παρέα μας πάνω από τριακόσιους (348 όταν γράφονταν οι γραμμές αυτές). Σκοπός μας να γίνουμε ακόμη περισσότεροι. 

 

Έλα και εσύ μαζί μας, βοήθησε μας να έρθουν και άλλοι...

 

Εδώ υπάρχει μόνο αγάπη, αλήθεια, ενημέρωση ανεξάρτητη, ψυχαγωγία, σεβασμός. Έλα και εσύ μαζί μας γιατί όπως λέει και ο Νίκος «Οι παρέες γράφουν ιστορία».

Σ.Φ. ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ-FM 98,7